top of page

"Вива Комплекс", със седалище и адрес на управление гр. Перник, ул. „Р. Димитров“ срещу бл.80, обработва лични данни на свои клиенти или лица, които се интересуват от услугите на комплекса, в качеството на администратор на лични данни при осъществяване на своята основна дейност – предоставяне на фитнес услуги на членове на комплекса и предоставяне на съпътстващи услуги от оторизирани партньори на спортния клуб. Това означава, че Ваши лични данни – например име, адрес, телефон, e-mail за контакт и т.н. може да се съхраняват и обработват от нас и от наши оторизирани партьори. Ние събираме и обработваме Вашите лични данни за точно определени и необходими за предоставянето на услугите ни цели.
"Вива Комплекс“ събира и обработва лични данни за целите на предоставянето, разработването и персонализирането на сайта и фитнес услугите и/или продуктите, които предлага комплекса, изследвания, статистика и грижа за клиентите. По-конкретно, "Вива Комплекс" събира лична информация с цел лична комуникация с Вас, за да отговори на Вашите въпроси и да изпълни Вашите искания. Такава информация може да включва, наред с друга информация, вашето име, електронен адрес и телефонен номер. Тези данни ще бъдат използвани в събития, в които сте съгласни да участвате, както и за директни маркетингови цели, извършвани по пощата, по електронна поща или по телефона, за извършване на пазарни проучвания и предоставяне на информация и за получаване на отзиви за предстоящи продукти, услуги и/или промоции.

Данни за нормалното функциониране на сайта
Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайта и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребител, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайта и Вас от посегателства. Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други. В тази група попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга. Всеки път когато използвате сайта, мобилно приложение или друга интернет услуга, системата създава и записва определена информация автоматично.


С потвърждаване на заявката за регистрация на акаунт, потвърждаване на поръчка за услуга или стока, потребителят дава своето изрично съгласие за обработка и трансфер на лични данни му за една или повече от следните цели:
а/ Получаване на електронни съобщения за продукти, услуги и др. рекламни съобщения на всички притежавани устройства.
б/ Получаване на персонализирана реклама, която е съобразена с предпочитанията на потребителя. Персонализацията се извършва въз основа на оценка на данните за поведението на потребителя;
в/ Получаване на съобразени с поведението на потребителя и относими към неговите предпочитания персонализирани търговски предложения по имейл. За тази цел данните за потреблението на потребителя въз основа на неговото покупателно поведение, участието му в рекламни акции, както и използването на сайта могат да бъдат предмет на анализ и прогноза за интересите на потребителя.
г/ Получаване на неперсонализирана реклама. Потребителите ще получават информация и за актуални продукти, услуги, инициативи и др. рекламни съобщения.


Данни за изпълнението на нашите услуги
Някои от услугите ни, например сключване на договор, издаване на клубна карта или издаване на фактура, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да подготвим и изпълним договора си с Вас и за предостяване на фитнес услугите ни.
За да може да следи посещенията си и бонус точките, съответният Потребител трябва да създаде свой потребителски профил чрез попълване на електронната форма за регистрация на адрес https://bulgariasofia2.gymrealm.com/account?nameSpace=vivacenter&gymId=163# осигурява самостоятелно оборудване за ползване на Услугата и нейното управление.

bottom of page